KONNA x KAITA

Valmiina clubille? Hyvä, sillä kesän kuumimmat EDM-bileet rantautuivat juuri RoppaRantaRockiin! Konna x Kaita on kahdesta nousevasta EDM-artistista koostuva kollektiivi, joka tarjoaa kuuntelijoilleen mahdollisuuden vain päästää irti ja juhlia. 
 
Konna on tuottaja/Dj, joka on erikoistunut Pop ja Deep House musiikkiin. Hän on soittanut satoja keikkoja useiden eri artistien kanssa. Vigiland, Pegboard Nerds ja Jay Hardway ovat vain alkua nimille, kenen kanssa Konna on työskennellyt. Tämä artisti on tunnettu energisestä lavapersoonastaan ja hänen musiikkinsa on kuin luotu soimaan kaikilla taajuuksilla!
 
Kaita on kerännyt osakseen huomiota Keski-Euroopassa, omalaatuisella laulusoundillaan sekä koukuttavilla laulunkirjoitustaidoillaan. Hän opiskelee tällä hetkellä musiikin tekemistä ja tuotantoa Helsingissä sekä tekee jatkuvasti yhteistyötä useiden alan konkareiden kanssa. Tulevaisuus todellakin näyttää kirkkaalta tälle nousevalle artistille!
 
Tämä kollektiivi on siis todellakin näkemisen arvoinen. Ja muista, että kun basso droppaa on olemassa vain yksi sääntö – pakko tanssia!