INFO

RoppaRantaRock on täällä taas! Tule kokemaan pieni, mutta sitäkin sykähdyttävän sydämellinen festivaali, joka yhdistää musiikin ystävät ja luo ainutlaatuisen tunnelman. Saavu meren välittömään läheisyyteen Vatungin satamaan Iin Kuivaniemelle 6.7.2024. 

🫧

RoppaRantaRock tuttavallisemmin Roppis tarjoaa intiimin festivaalikokemuksen, jossa voit nauttia musiikista perämeren kauniista merellisestä luonnossa. Tunnelmallisessa ympäristössämme pääset kokemaan musiikin voiman ja yhdessäolon ilon.

🫧

Lisäksi Roppis ei ole pelkkä musiikkitapahtuma – tarjoamme myös herkullista ruokaa, taidetta ja muuta viihdykettä kaikenlaisille kävijöille. Festivaalimme on täydellinen tilaisuus nauttia kesäpäivästä yhdessä läheisten ja uusien tuttavien kanssa!

🫧

Älä missaa tilaisuutta olla mukana tukemassa aloittelevia artisteja ja nauttimaan merellisestä festivaalista, joka sykähdyttää sydäntäsi. Kerää siis kimpsut ja kampsut, ota parhaat kaverisi mukaan ja suuntaa Vatunkiin 6.7.2024 Iin Kuivaniemelle. Hanki liput nyt ja liity meidän Roppis-perheeseen, missä pienet artistit tekevät suuria asioita!

🫧

RoppaRantaRock on ikärajaton tapahtuma, mutta suosittelemme, että alle 13-vuotiaat saapuvat festivaalille huoltajan seurassa.

 

 

SIJAINTI JA SAAPUMINEN


RoppaRantaRock järjestetään Vatungissa Iin Kuivaniemellä osoitteessa Pohjoisrannantie 791, 95100 Kuivaniemi. Vatunki sijaitsee tunnin matkan päässä Oulusta, kahden tunnin päässä Rovaniemeltä, 40 minuutin päässä Kemistä, kahden tunnin päässä Vihannista, kahdeksan tunnin päässä Helsingistä, 15 minuutin päässä Simosta, seitsemän tunnin päässä Tampereelta (matkat laskettu yhden pysähdyksen taktiikalla). Paikalle pääset helpoiten kimppakyydein sekä polkupyörällä. Toki pyöräilymatka on pitkä ja kivinen, jos tulet Kuivaniemeä kauempaa. Lähipitäjistä pääset Kuivaniemelle myös julkisilla linja-autoilla, mutta bussipysäkiltä festarialueelle on noin 8 km. Takseja löytyy myös vain pari, joten all in all: suosi kimppakyytejä.

 

AUTOJEN PARKKEERAUS


Festarialueelle saapuessa on iso parkkialue, joten auton parkkeeraus lähelle festarialuetta on mahdollista.

 

LEIRINTÄALUE

 

Leirintä tapahtuu Vatungissa metsäalueella jokamiehen oikeuksilla. Leirinnän välittömästä läheisyydestä löytyy uimaranta, sekä saniteettitilat. Ota mukaan leirintään siis yöpymisvälineet, oma juomavesi sekä muut välttämättömät tarpeet! Leirintä löytyy samasta osoitteesta kuin itse festarialue eli alue löytyy kävelymatkan päästä!

 

EI NARIKKAA 


Roppiksessa ei ole narikkaa, joten pakkaathan alueelle mukaan vain sallittuja festaritavaroita. Laukut tarkistetaan sisäänkäynnillä.

 

SALLITUT ASIAT JA ESINEET


pienet eväät avaamattomissa kaupan pakkauksissa
1 tyhjä max. 0,5l virvoitusjuomapullo
taskukamerat/pokkarit/
puhelimet
iloinen festarimieli 

 

KIELLETYT ASIAT JA ESINEET


täydet muovipullot
lasipullot ja tölkit
suljettavat astiat (termospullos yms.)
alkoholijuomat
huumausaineet
sateenvarjot
aerosolipullot (hiuslakka yms.)
teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, soihdut yms.
kauko-ohjattavat kuvauskopterit ja lennokit
lupavapaat turvasumuttimet
radiopuhelimet
laserosoittimet
lemmikit

Jätä kotiin, myös kaikki muukin kyseenalainen...

 

ESIINTYJÄT JA OHJELMA

 

TBA

 

 

Akkreditointipyynnöt: niina.hakokongas@roppis.fi

Tapahtuman tuottaa Roppis Ry